Στρατιωτικές Σχολές

Αξιολόγηση, Αποκατάσταση και Άσκηση στους υποψηφίους για Στρατιωτικές Σχολές, Σώματα Ασφαλείας και ΣΕΦΑΑ

Στην Pelican Sports Academy έχουμε σχεδιάσει μεθοδολογίες προπόνησης, για να πετύχετε τις βέλτιστες επιδόσεις για την εισαγωγή σας στις ΕΔ&ΣΑ.  Η φιλοσοφία της προπόνησης μας, βασίζεται σε ένα ακριβές πλάνο ετήσιου περιοδισμού, καλά μελετημένου και στρατηγικά σχεδιασμένου, και για κάθε υποψήφιο προσωποποιημένο και βάση των ιδιαίτερων εκτιμήσεων και αξιολογήσεων που γίνονται περιοδικά κατά την διάρκεια του ετήσιου κύκλου.  

Η κινητική ανάπτυξη των υποψηφίων μας είναι κορυφαία προτεραιότητα για εμάς, παρέχοντας τους ποιοτικά προγράμματα προπόνησης μέσα από ασφαλή, διασκεδαστική και θετική ατμόσφαιρα. Με μια δημιουργική και ενθουσιώδη προσέγγιση, υποσχόμαστε να παρέχουμε διαφορετικά στυλ προπόνησης υπό το πρίσμα των οδηγιών των μεγαλύτερων Οργανισμών Υγείας και Άσκησης από τους οποίους είναι πιστοποιημένοι όλοι οι προπονητές μας.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα αγωνίσματα και τα κατώτερα/ανώτερα (κατά περίπτωση) όρια επίδοσης κατά αγώνισμα και Σχολή, που πρέπει να πετύχει ο υποψήφιος (ανεξάρτητα φύλου) για να κριθεί κατάλληλος.

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ.

Φόρμα εγγραφής μέλους

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΣΣΕ/Όπλα, ΣΝΔ,

ΣΙ/ΙΠΤ

ΣΜΥ/ΟΠΛΑ

ΣΣΕ/Σώματα,

ΣΙ (-ΙΠΤ) ΣΣΑΣ,

ΣΑΝ, ΣΜΥ/Σώματα,

ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ

Α/Α

1.

Δρόμος 100μ.

16΄´

17΄´

2.

Δρόμος 1000μ.

4´,20΄´

4΄,30΄´

3.

Άλμα σε ύψος με φόρα

1,05μ.

1,00μ..

4.

Άλμα σε μήκος με φόρα

3,60μ.

3,60μ.

5.

Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ) και με τα δυο χέρια.

Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι.

4,50μ.

4,40μ.

6.

Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων (Μόνο για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ)

 

 

Πρόγραμμα προπονήσεων – Υποψηφίων για σχολές