Προετοιμασία Ομάδων

Αξιολόγηση, Αποκατάσταση και Άσκηση στους Αθλητές Ομάδων

Το προπονητικό επιτελείο της Pelican Sports Academy έχει την εμπειρία να παρέχει στους αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων το επίπεδο φροντίδας που απαιτείται για τη βέλτιστη ανάπτυξη των πτυχών των Φυσικών Ικανοτήτων που απαιτούνται, καλύπτοντας  τις ανάγκες για πρόληψη τραυματισμών και βελτίωση της απόδοσης. Μέσα από τα προπονητικά μας προγράμματα αναδεικνύεται και η φιλοσοφική μας προσέγγιση για πνευματική αντοχή και  προετοιμασία ώστε να αγωνιστούν οι αθλητές και αθλήτριές μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Ανεβάστε την ομάδα σας στο υψηλότερο επίπεδο με τις υπηρεσίες προπόνησης του Pelican Sports Academy με βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα και παρακολούθηση εντός και εκτός σεζόν.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι με εξειδικευμένο Συνταγολόγιο Άσκησης, οι αθλητές μπορούν να αναπτύξουν τις ατομικές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν την απόδοσή τους, και εγγυόμαστε ότι μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση, ο κάθε αθλητής θα φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και θα είναι πλήρως προετοιμασμένος για να ευχαριστηθεί και να κερδίσει το παιχνίδι.

Φόρμα εγγραφής μέλους

 

 

Πρόγραμμα προπονήσεων – Ομάδων