Κλασικός Αθλητισμός

Αξιολόγηση, Αποκατάσταση και Άσκηση στο Κλασικό Αθλητισμό

Η Pelican Sports Academy προσφέρει προγράμματα Κλασικού Αθλητισμού σε νεαρούς αθλητές, και τους παρέχει ευκαιρίες να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις αθλητικές τους ικανότητες διασκεδάζοντας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να εκτιμήσουν την αξία του Κλασικού Αθλητισμού, να αποκτήσουν σεβασμό για τον αθλητισμό και να έχουν τις ευκαιρίες να πιέσουν τον εαυτό τους με τον δικό τους ρυθμό.

Φόρμα εγγραφής μέλους

Αντιμετωπίζουμε τις σωματικές προκλήσεις της αναπτυξιακής ηλικίας (Ορθοσωμία), εφαρμόζοντας μια προοδευτική ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων, σε συνδυασμό με προπονητικά προγράμματα ανάπτυξης δύναμης, και ενισχύουμε τις δυνατότητες απόδοσης τους για όλα τα άλλα αθλήματα που μελλοντικά δραστηριοποιηθούν τα παιδιά.

Αρχικά επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των θεμελιωδών κινήσεων που αποτελούν τη βάση της επιτυχίας σε οποιοδήποτε άθλημα, χωρίς να ξεχνάμε τις ρίζες μας στο Στίβο, και τονίζουμε την κίνηση, τη σταθερότητα και τις δεξιότητες χειρισμού που είναι κοινές στα περισσότερα αθλήματα. Στην πορεία της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας δραστηριοποιούμε τους νεαρούς αθλητές μας στα περισσότερα από τα Ολυμπιακά αγωνίσματα στίβου και τους ενθαρρύνουμε να αναπτύξουν ικανότητες στο να τα πραγματοποιούν με επιτυχία και να τα απολαμβάνουν. Αυτή η έμφαση επιτρέπει στα παιδιά να αποκτήσουν γνώση για τον Κλασικό Αθλητισμό, αλλά  και να αναπτύξουν επίσης τις δεξιότητες του τρεξίματος, του άλματος και της ρίψης που είναι κοινές σε τόσα αθλήματα.ς.