Καλαθοσφαίριση

Αξιολόγηση, Αποκατάσταση και Άσκηση στη Καλαθοσφαίριση

Στην Pelican Sports Academy, οι μικροί αθλητές μας, θα μάθουν το παιχνίδι της Καλαθοσφαίρισης  μέσα από επαναλαμβανόμενες ασκήσεις, διαφορετικούς σταθμούς δεξιοτήτων και διασκεδαστικά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση τους, για το πως να είναι ανταγωνιστικοί, για το πως να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, για το πως να είναι ομαδικοί και να κατακτούν κάθε φορά τα «Μικρά Πράγματα», έτσι ώστε να έχουν επιτυχίες μέσα στο γήπεδο.

Φόρμα εγγραφής μέλους

Προσφέρουμε στα παιδιά διαφορετικά προγράμματα Καλαθοσφαίρισης, προσαρμοσμένα στην χρονολογική ηλικία τους, αλλά στενά εξαρτώμενα επίσης από την Βιολογική τους ωρίμανση (Βλέπετε PHV Αξιολόγηση). Τα παιδιά μαθαίνουν πως να προετοιμάζουν το σώμα τους για την προπόνηση (προθέρμανση-πρόληψη), μέσα από εξατομικευμένα και ενδελεχή προγράμματα, πως να χειρίζονται την μπάλα, πως να πασάρουν και πως να σουτάρουν. Τα Προηγμένα Αναπτυξιακά Προγράμματα που εφαρμόζουμε και σχετίζονται με τις φυσικές ικανότητες των παιδιών (Δύναμη-Ταχύτητα-Επιδεξιότητα – Ισορροπία – Αντοχή),  έρχονται σαν αποτέλεσμα της Εργομετρικής τους Αξιολόγησης (Βλέπε Εργομετρική Αξιολόγηση). Προσφέρουμε επίσης κλινικές, τακτικά μέσα στην περίοδο (Χριστούγεννα – Πάσχα – Καλοκαίρι), δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αναπτύξουν περισσότερες ικανότητες σε τεχνικούς τομείς (Σουτ, Ντρίπλα, Πάσα).

Στην Pelican Sports Academy, τα παιδιά σας θα ζήσουν την πιο έντονη, διασκεδαστική και αναζωογονητική προπόνηση μπάσκετ, μέσα από προγράμματα τα οποία έχουν σχεδιαστεί στο να αναδείξουν σεβασμό για τον αθλητισμό, και βαθύτερη κατανόηση της ομαδικής δουλειάς και της υπευθυνότητας.